Systemutveckling

Systemutveckling är processen när en kund beställer ett datasystem av ett företag. Ett datasystem är systemet bakom alla hemsidor. Till exempel, om du går in på en möbel-hemsida och trycker på köp så händer det en massa grejer ”bakom kulliserna”. Knappen skickar en signal till systemet som bestämmer vilken sida du ska hamna på. I det här fallet, betalsidan. Det var bara en liten del av allt de gör, det finns extremt många komplexa linjer av koder och funktioner som finns i ett system. Det är en ganska lång och komplicerad process så företaget delar ofta in arbetet i olika faser. De är bland annat att skriva en kravspecifikation, genomföra systemering av det, programmera det och testa det. Beställningarna som kommer in är på applikationer och webbaserade system, om man vill komma i kontakt med ett företag som främst utför applikationer bör kontakta ett programmeringsföretag, vill man komma i kontakt med ett företag som utför webbaserade system kan man kontakta en Webbyrå.

Webbyråer är ofta väldigt uppdaterade på allting som försiggår på webben, det betyder att de ofta kan leverera moderna system som har en hög användarvänlighet. Om du ska göra en hemsida så rekommenderar vi att hyra in systemutveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Experter på Webbdesign