WordPress

WordPress är världens mest populära bloggverktyg och Innehållshanteringssystem. Det främsta användningsområdet för WordPress är bloggar, men det blir vanligare att man använder WordPress för mer avancerade hemsidor. Moderna webbsidor som har ett nyhetsflöde använder sig ofta av WordPress eftersom att det är ett väldigt användarvänligt verktyg som erbjuder alla typer av funktioner.

Vill man inte att sin WordPress sida ska se ut som alla andra så är det inga problem, på WordPress officiella webbplats finns det nämligen drygt 2,200 teman tillgängliga, och över hela 27,000 tillägg tillgängliga helt kostnadsfritt. Självklart så är det nästan oundvikligt att få tag på ett helt gratis tema som ingen annan använder sig av, skulle man vilja ha en helt unik WordPress sida när det kommer till utseende kan man vända sig till en Webbyrå. WordPress är också en av de främsta CMS verktyg inom sökmotoroptimering.

Läs mer om hur man kan tillämpar WordPress i sina projekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Experter på Webbdesign